Link toevoegen

Aanmelden

Het is heel eenvoudig om een link te vermelden bij een bestaand topic. Bij elke topic is het mogelijk om een reactie achter te laten. Het is niet de bedoeling om alleen een link te vermelden. Laat in je reactie een goede en duidelijke omschrijving achter van jouw website waar deze link naar doorverwijst. Jouw stukje tekst heeft natuurlijk betrekking tot het artikel of topic waar je een reactie wilt achterlaten.

Na goedkeuring van de webmaster zal deze reactie bij de betreffende topic permanent worden weergegeven en 100% dofollow zijn. Hierdoor heeft jouw website een extra backlink ontvangen. Deze zal gaan meetellen in de autoriteit van verschillende zoekmachines. Hoe meer relevante backlinks jouw website ontvangt, hoe hoger je kunt scoren in bijvoorbeeld Google. Zorg er wel voor dat je website SEO technisch in orde is!

Kosten

De kosten voor het laten plaatsen van een permanente backlink met een eigen stukje tekst bedragen slechts eenmalig € 5,- inclusief btw. Geef bij het bericht een juist e-mail adres op zodat wij jou kunnen benaderen. Betaling kan via een betaallink of per factuur.