Artikel toevoegen

Aanmelden

Het is heel eenvoudig om een link te vermelden en een nieuwe topic te maken. Het is niet de bedoeling om alleen een link te vermelden. Laat in je reactie een goede en duidelijke omschrijving achter van jouw website waar deze link naar doorverwijst. Jouw stukje tekst heeft natuurlijk betrekking tot de berichtencategorie waar je een artikel wilt achterlaten.

Na goedkeuring (binnen 24 uur) van de webmaster zal het artikel en link permanent worden weergegeven en 100% dofollow zijn op onze website. Hierdoor heeft jouw website een extra backlink ontvangen van een (DR8) website. Deze zal gaan meetellen in de autoriteit van verschillende zoekmachines. Hoe meer relevante backlinks jouw website ontvangt, hoe hoger je kunt scoren in bijvoorbeeld Google. Zorg er wel voor dat je website SEO technisch in orde is!

Kosten

De kosten voor het laten plaatsen van een permanente backlink met een eigen stukje tekst bedragen slechts eenmalig € 12,50 exclusief btw. Geef bij het bericht een juist e-mail adres op zodat wij jou kunnen benaderen. Betaling kan via een betaallink of per factuur.    Berichtcategorie

    URL    Upload een afbeelding

    Bezoekers mogen een reactie achterlaten op mijn artikel